ECON -Economy, ecology, construction
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας ο Μεγάλος Χορηγός στο Eco-Fest 2020

15-01-2020

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας οδηγώντας τις εξελίξεις στον ενεργειακό κλάδο και συμβάλλοντας ενεργά στη μετάβαση του κλάδου στην επόμενη ημέρα και σε ένα πιο πράσινο μέλλον, είναι Μεγάλος Χορηγός στο Eco-Fest 2020. 

Αφιερωμένο στην Ηλεκτροκίνηση, τις Πράσινες Πόλεις και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, το Eco-Fest 2020 θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 18, 19 και 20 Ιανουαρίου στη Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι με τη συμμετοχή πολιτικής ηγεσίας και βασικών εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Με θετικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα και με τα ζητήματα πράσινης ανάπτυξης και της βιωσιμότητας στο επίκεντρο της στρατηγικής του, το Φυσικό Αέριο διαμορφώνει πλέον προϊόντα και υπηρεσίες για την ηλεκτροκίνηση και την έξυπνη καθημερινότητα στο σπίτι και την επιχείρηση. 

«Στο Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρείας Ενέργειας σχεδιάζουμε τις εξελίξεις σε ένα πιο βιώσιμο και πράσινο μέλλον και επενδύουμε καθημερινά στην επόμενη ημέρα της ενέργειας. Για να επιτευχθεί η μετάβαση αυτή χρειαζόμαστε την υποστήριξη περιβαλλοντικά ενημερωμένων και ευαισθητοποιημένων πολιτών. Σας περιμένουμε λοιπόν, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων για να μοιραστούμε την εμπειρία του μέλλοντος της ενέργειας», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Φυσικού Αερίου Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας κ. Γιάννης Μητρόπουλος.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας έχει σχεδιάσει μια σειρά από διασκεδαστικές δράσεις στο περίπτερο της εταιρείας στον εκθεσιακό χώρο- αίθουσα Μηχανουργείο, όπως το διαδραστικό τένις και το Basket 3X3, μοιράζοντας συναρπαστικά δώρα από gadgets μέχρι το Ρεύμα της Χρονιάς. 

To Σάββατο 18 Ιανουαρίου στις 11:00 ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστής Χατζηδάκης θα τελέσει τα εγκαίνια του περιπτέρου της εταιρείας. Την ίδια μέρα θα ακολουθήσει αγώνας μπάσκετ μεταξύ αγαπημένων παλαίμαχων παικτών της Εθνικής Ομάδας, με τους Κ. Τσαρτσαρή & Α. Γλυνιαδάκη, και της ομάδας της Κιβωτού του Κόσμου με προπονητή τον Χρήστο Φερεντίνο.

Η διοργάνωση θα κορυφωθεί τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου με το 3ο Eco-Mobility Conference, το μεγαλύτερο συνέδριο για την ηλεκτροκίνηση και τα εναλλακτικά καύσιμα, όπου ο Γενικός Διευθυντής του Φυσικού Αερίου Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας κ. Γιάννης Μητρόπουλος, μεταξύ ομιλητών της κεντρικής πολιτικής σκηνής και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, θα μιλήσει για την ενέργεια και τη βιώσιμη ανάπτυξη στο Αμφιθέατρο της Τεχνόπολης.

Το Ρεύμα της Χρονιάς θα έχουν επίσης την ευκαιρία να διεκδικήσουν, ύστερα από κλήρωση, όσοι επισκεφθούν το περίπτερο του Φυσικού Αερίου καθ’ όλη τη διάρκεια του Eco-Fest 2020 και λάβουν μέρος στον διαγωνισμό.

Η είσοδος στις δράσεις του Eco-Fest είναι δωρεάν. Σας περιμένουμε!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 

Με κληρονοµιά που ξεπερνά τον ενάµιση αιώνα και µε χαρακτηριστικό της γνώρισµα/ ανταγωνιστικό  πλεονέκτηµα την αδιαµφισβήτητη εµπειρία και τεχνογνωσία της στο χώρο της ενέργειας, η Φυσικό Αέριο  Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας εγγυάται ασφάλεια, αξιοπιστία και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ενέργειας σε οικιακούς, βιοµηχανικούς και επαγγελµατικούς καταναλωτές. 

Η Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας προσφέρει προϊόντα φυσικού αερίου, ηλεκτρικού ρεύµατος και  συνδυαστικά πακέτα σε όλη την Ελλάδα, ενώ η συνεχής γεωγραφική επέκταση της επιχειρηµατικής της δραστηριότητας είναι βασικό στοιχείο του στρατηγικού σχεδιασµού της εταιρείας. Παράλληλα, µέσα από τις  συνεργασίες της µε κορυφαίες εταιρείες όπως η Vodafone, η Alpha Bank, η EuropAssistance και η Inter- american, η εταιρεία έχει εξασφαλίσει σηµαντικά δωρεάν προνόµια για τους πελάτες της, δηµιουργώντας ακόµα µεγαλύτερο όφελος και προστιθέµενη αξία για τους ίδιους. Η εταιρεία, µέσα από νέα συστήµατα  υποδοµής, διευρύνει σταθερά την online εξυπηρέτηση των πελατών της και δηµιουργεί καινοτόµες και εξατοµικευµένες υπηρεσίες απαντώντας ακόµα πιο στοχευµένα και αποτελεσµατικά στις σύγχρονες ανάγκες. Η Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας εφαρµόζει µία δυναµική επιχειρηµατική στρατηγική, συνεχίζει την επιτυχηµένη πορεία της παρέχοντας υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες και λειτουργεί µε ακεραιότητα και υπευθυνότητα απέναντι στους ανθρώπους και το περιβάλλον. 

Κύρια προτεραιότητα της Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας είναι να διατηρεί την εµπιστοσύνη των  πελατών της, µέσα από αποτελεσµατική και µε ανθρώπινο πρόσωπο εξυπηρέτηση. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιµες στην ιστοσελίδα www.fysikoaerioellados.gr

Πληροφορίες για τα ΜΜΕ: Ερατώ Δριμάλα – Φυσικό Αέριο Α.Ε., 210 3406180, e.drimala@fysikoaerioellados.gr 

Πηγή:energypress.gr

Εγγραφή Είσοδος
Υπενθύμηση κωδικού
Εγγραφή Είσοδος
Θα σας αποσταλεί μήνυμα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την ενεργοποίηση της εγγραφής.
Εγγραφή Είσοδος
Έγγραφή